Kärlek

Kärlek är en samling olika symptom som tillsammans ger en narkotisk verkan. Det är ett centralstimulerande preperat som utvinns främst ur andra människors handlingar, men också från ett oändligt antal olika håll. Världens största producent och konsument av kärlek är människan, aka homo sapiens.

Kärlekens uppiggande och hungerdämpande effekter har varit kända i flera århundraden. Trots det har man hittills inte lyckats isolera den aktiva substansen. Detta tros bero på att kärlek eventuellt är en typ av häxeri. Det man HAR kunnat forska på är kärlekens effekt på människokroppen. Ofta hamnar kärlekisten i ett tillstånd av eufori, ett tillstånd där allt som inte har med kärleken att göra hamnar i andra hand. Forskare har bedömt tillståndet som allvarligt, men inte livshotande.


Två kärlekister intar kärlek via fysisk beröring

Kärlek har använts som drog nästan lika länge som det funnits. Det kan intas på flertalet olika sätt, t.ex. via fysisk beröring, oralt, eller varför inte rektalt. Berusningen är relativt kort, upp till en timme. Den önskade effekten är ökat självförtroende och att få en allmänt lyckligare tillvaro. Dock är en vanlig bieffekt att man tappar kontakten med resten av världen. Kärlek verkar genom att hämma återupptaget av dopamin, serotonin och, ja, det mesta i hjärnan hämmas, helt enkelt.

Kärlek är mycket beroendeframkallande och ger ett kraftigt höjt blodtryck och kan, särskilt vid upprepad användning, orsaka hjärtproblem och stroke. För vissa går det så långt att hjärtat exploderar i tusen bitar. Och så dör man. Långvarigt bruk kan också skada vävnaden i höger lår, ingen vet varför. Att sluta med kärlek är så gott som omöjligt, då abstinensbesvären ofta är extremt kraftfulla.
Kommentarer
Emelie

Haha :)

2012-02-03 @ 10:12:06
URL: http://jaajjemen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0