Sony Xperia S

Fick hem min fina lilla telefon igår, skulle bara säga att jag är sjukt nöjd!!
Och hemtentan flyter på bra :) Så jag gör nog klar den idag om jag orkar, haha..


Såhär ser mitt rum ut just nu:Hemtenta

Tjabba tjena!
Vaknade tidigt imorse, till helt underbart väder. Jag gick ut och sprang, hem - duscha och städa... Nu sitter jag med min hemtenta och trivs ganska bra ändå :)

Solen har gått i moln, men det är fräscht här hemma och tentauppgifterna är lagom lätta, vilket betyder att jag siktar på att göra klart det mesta idag - så att jag kan åka till Nybro imorgon!

Såååå nu dyker jag ner i böckerna,
tjingeling!

Man tager vad man haver

Kylen ekar men jag har precis uppfunnit en GÔRGÓ maträtt!
Stek köttfärs, krydda med tacokrydda.
Häll i majs, jalapenos, tacosås och ost...Stek stek stek...
Stek två tortillabröd. Goja ner köttfärsblandningen mellan bröden.
Servera med sallad och gräddfil.Som en gnu.


LEJON ELLER RUMPA?

Kolla i mitten av bilden - är det en lejonnos eller är det en röv med string?????
Theories of career development

Idag har jag och Marcus tävlat i Vara. Vi kom 7a av 15.. Inte jättenöjda, men helt ok. Vi åkte med Petter och Sanna - så vi hade roligt iallafall :D

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och försöker sammanfatta engelsk kurslitteratur, fy fan vad jobbigt!! Vi i klassen sammanfattar varsit kapitel. Jag har kopierat mitt kapitel av en klasskompis, även att vi kanske behöver boken till tentan nästnästa vecka. Men boken är dyr + jag fattar typ inte ett skit = helt onödigt köp, för jag kommer inte läsa den. Men gissa om jag blev glad när jag googlade och hittade boken på nätet!! WOOOH! Nu KAN jag ta citat därifrån till tentan - om det skulle behövas. Men det återstår fortfarande att sammanfatta mitt kapitel, ZzzzZZzzzzZzzzz.

Ellerhur ser det roligt ut!?Önskar tusen gigabyte till hjärnan, tack.

Eftersom min handledare bara jobbar 75% så är hon ledig måndagar, vilket betyder att jag också är det. Skönt att få lite tid till resten av uppgifterna vi har i skolan!

Jag har sån jävla träningsverk i benen! Men de botade jag med ännu mer löpning imorse, det är riktigt skönt att komma ut! Ser inte fram emot att gå i trappor imorgon!!! Skolan som jag gör min praktik på är typ som annexet på paradisskolan. Haha, AJ, stackars mina lår.

Nu ska jag dra till stan och kika! Min kära Naomi har tagit slut, och den säljs inte längre, så måste hitta en ny favoritparfym...

Funderar på att slinga håret så att det blir liv i det.


Jag har blivit tillfrågad om att vara Ordförande på dansklubben... Ojoj...
___________________________

Tankeverksamheten i min lilla hjärna snurrar som aldrig förr!!


Vad säger ni? Jag vill ha feeeeeeeeeedback :)

Nypressad apelsinjuice

Söndag morgon... Har precis käkat min gröt i vanlig ordning. Jag äter alltid gröt! Billigt och bra för en student som mig. Idag lyxade jag till det med nypressad apelsinjuice, mums!

Oftast har jag banan, russin och solroskärnor på.


Söndag idag, vilket betyder dans kl. 14-17. Har en specialtränare idag, ska bli kul!

Spring - i dubbel bemärkelse

Usch, jag vet inte vad jag ska börja... 1. Jag saknar Tove sjukt mycket! 2. Det är helt underbart väder ute! 3. Jag önskar att en sak vore annorlunda :(

Jag har nyss varit ute och sprungit faktiskt. Härifrån till Bellevue, sen tog jag vagnen till Kortedala torg, sen gick jag till Lidl och handlade och nu kom jag nyss hem. Jag funderar på att springa kortedala-bellevue varje morgon framöver! Inte så långt, men det är skönt att komma ut och det är ju bättre än inget alls.

RSS 2.0