Spara håret killar!Killar med knut är bland det hetaste som finns!!!!


En helt vanlig dag

Tove äter frukost


Tove vid datorn


Tove äter godis


Tove borstar tänder och provar skor


Tove dricker vin


Tove äter på Jensens


Tove slänger soppor


Tove äter blommor


Tove på liseberg


Tove aka Eivind


Tove och Britta


Tove på promenad


Tove lite fundersam5-kamp på Liseberg

Hallå där! Livet flyter på i lagom tempo och jag är nöjd :)

I fredags festade jag och Tove, så stört roligt har vi ihop hela tiden!! Igår åkte hon och Linda till Berlin, hon kommer hem på onsdag.. Göteborgsvarvet var igår så det var fullt med folk i hela stan :) Igårkväll var jag så sällskapssjuk när Tove hade åkt, så Robin kom och räddade mig från ensamheten, satt och snackade typ hela kvällen. Idag har jag varit på Liseberg med jobbet, dom bjöd på 5-kamp och jättegod middag på Tyrolen, åkte balder, spelade på chokladhjul, det var en riktigt lyckad dag med jobbarkompisarna :)

Nu har jag precis kommit hem, det spöregnar ute, jag har klätt på mig myskläder och ikväll blir en slappkväll framför solsidan och söndagsfilm...

Mums.Vi och taket

Har haft en helt perfekt helg! I fredags kom Toves kille hit, vi tre gick och åt på Jensens och sen hälsade vi på John och Matilda, tog det ganska lugnt i fredags. I lördags vaknade vi av att Anton hade vart och köpt frallor och gjort frukost till oss! Sedan gick vi till liseberg och köpte ett årskort, så nu kommer vi in gratis där när som helst, haha... Där var vi hela dagen i det underbara vädret. På kvällen förfestade och grillade vi på takterassen, sedan drog vi till trädgårn! Igår var vi ute och gick typ hela dagen, i slottsskogen - kollade sälarna och pingvinerna och tog en glass i solen. Igårkväll kom Robin och umgicks med oss, vi satt på vårt tak, åt kex och vindruvor och kollade ut över Göteborg :)

Ja, helgen har varit precis så underbar som det låter!! Nu börjar en ny vecka, jag jobbade bara 8-12 idag... Ska nog gå och köpa oss varsin brassestol och sätta oss på taket sen! Haha, vi älskar vårt tak!


GAAAAAAALET!!!VILL VILL VILL

RSS 2.0