Påskhelgen

Hallådär! Är hemma hos mamma i Nybro nu. Vi visste inte vilken dag som var "it-dagen" att festa i påsk, så vi tog allihopa! I torsdags var vi på Harrys, sen åkte på efterfest till Rockneby och badade bastu 5 på morgonen, stört roligt natt! I fredags var vi på Harrys igen, var roligt även då...! I lördags förfestade vi hos Anna (Emelies granne) och sedan drog vi till olearys, bistro och the rock och igår förfestade vi hos några på stensö sen blev det Sandra. Jag har kommit fram till att det är lika mycket folk ute alla dagarna, så det finns nog ingen "it-dag" när det gäller påskfest, hehe... Roligast var iaf Torsdags och Lördags tycker jag!
Idag ska vi grilla, igen.. Känns som sommar ute, underbart!

Åker till Nybro imorgon

Helllooo!
Ikväll är det dessa låtar som går på repeat:
D.A.D - Laugh and a half, Puddle of modd - She hates me och Guns´n roses - Paradise city!

Imorgon ska jag ut till Styrsö och jobba, sedan tar jag tåget till Nybro på kvällen. Ska ju jobba med boxer några dagar mellan påsk och valborg. Passade ju perfekt att det jobbet var just den veckan eftersom jag ändå skulle ha åkt till Nybro både påskhelgen och Valborg/cruising-hegen :) Betyder att jag kommer att vara i Nybro i 11 dagar!

Har ändrat färgerna så det ser nästan ut som bilden är tagen 1960.


Har haft så konstiga drömmar dom senaste nätterna, undra vad det beror på.
Aja, nu ska jag sova. Det känns tomt, för Tove är inte här...

Hur många bor det i Tyskland? Gôr-many!

Hellooo! Igårkväll bowlade vi på Strike som ligger vid Gamlestan. Jag, Tove och Anton. Även Robin kom sen på slutet och klämde till några strikear. Alltid roligt att bowla :D

Idag har jag inte gjort särskilt mycket förutom att jag har varit ute och gått med Robin i det underbara vädret! Ikväll blir det nog att ägna oss åt vår vanliga söndagsaktivitet. Tvn. Pensionärsjävlar på semester är ju kl 21.30!! Haha, det är så himla bra!

Nä, nu ska jag och Tove gå ner till coop och handla lite gott.


Red pic


Brandlarm och fast i hissen

Måste berätta en hemsk sak som hände igår.

Toves fjanton är här nu, vi tre skulle gå och handla på coop typ kl 21 igårkväll. Vi bor på 8onde våningen och använder därför alltid hissen (huset är 14 våningar). Men iaf, när vi skulle gå in i hissen så bolmar det ut massa rök och luktar grillat. Tove och Anton säger äsch det är ingen fara. Jag säger: Jag tänker INTE åka hissen för då kommer jag stinka grillat sen. Så jag tar alla trapporna ner. När jag väl kommer ner så hör jag att brandlarmet har gått och det står X på hissen (där det brukar stå vilken våning den befinner sig på). HUUUUUUH!?! Vart är Tove och Anton!?!? Kommer dom kvävas av all rök i hissen!?!? Det samlas massa folk utaför hissarna och undrar vad som händer.

Jag ringer nummret som står på hissen. Väntar och väntar och väntar. Ringer nåt annat nummer som står på anslagningstavlan. Ringer securitas... Ringer igen och igen och igen. Men ingen kommer! Tillslut ringde jag SOS!  Dom sitter alltså fast längst ner i källaren, som tur är kan dom komma ut på en yta som är 2x2 meter, men dom kommer inte längre för då måste man ha nyckeln till garaget.

Efter 1 timme och 15 minuter kommer massa olika bolag, securitas, hissjouren och alla möjliga gubbar som jag har ringt dit (hahaha) och efter en stund så slog dom av larmet så att hissen kunde starta igen.

Men gud vad rädd jag var innan jag visste om det var okej med dom. Och shit vilken tur att jag tog trapporna ner! Det var roligt efteråt, haha! Men riktigt dåligt av fastighetsföreningen att man inte kan komma in i garaget när det blev som det blev, tänk om det hade brunnit på riktigt! Då hade ju dom varit fast där nere!

Skön dag i solen på uteservering :)

imag0282_1302957 (MMS)

Skön dag i solen på uteservering :)

Valhallabadet

Måste säga att vi har vart väldigt duktiga idag! Vi gick till valhallabadet och simmade 1 timme, och badade vi bubbelbad efteråt... Sen gick vi till Bibblan och lånade en bok (!!) sen gick vi hem. Nu ska vi äta en god tonfisksallad med ägg, muuuums.

Kommer somna gott sen :)

Demostration

Tiden går så fort, så jag hinner inte knappt tänka på att uppdatera i bloggen... Igår var vi på Sticky Fingers, en rockklubb här i Gbg, Royal republic spelade!!! Idag har vi kollat på demostration. Det var Sverigedemokraterna som skulle demostrera, dom gick från Götaplatsen till Kungsport men grejen var att extremvänstern var där och motdemostrerade och skrek åt dom, så ett tag trodde vi det skulle sluta riktigt allvarligt. En häst föll så att ryttaren ramlade av, en polishäst alltså. Det var flera hundra poliser och polisbussar överallt, även polishelikopter och svarta skottsäkra polisbussar.Kan ju nämna att jag har bestämt mig nu, jag väljer Varberg som första val i höst! 2 Malmö, 3 Sthlm, 4 Umeå.
Jag väljer Varberg för att han jag snackade med från Malmö högskola sa att den utbildningen är som gjord för Västkustbor :) Alltså studie och yrkesvägledarutbildningen. Så nu är det bara att hoppas på att jag kommer in!!!!!

Paniiiiiiiiiik

GUD vad jag är splittrad!

Nu har det kommit fram att "distans-utbildningen" från Malmö är i Varberg (de har jag iofs vetat ett tag....men...) men det är ingen riktig distansutbildning. Det är tänkt att dom som bor på västkusten ska kunna söka den. Man åker till Varberg ca 1 dag i veckan och har lärarledda lektioner. Och man åker till Malmö 3-4 veckor per termin.

Det är ca 7 mil mellan Varberg och Gbg, det tar 40 min med tåg. Och när man åker ner till Malmö bor man tillsammans med sina klasskompisar på vandrarhem Måndag-Onsdag. Sedan är det lite webcamledda lektioner hemifrån, och det är DET jag inte gillar. Jag vill ha studiekänslan och vara med klasskompisarna! Men å andra sidan så sa han ju att det var ungefär lika många lärarledda lektioner i Varberg som Malmö, vilket betyder att man inte träffar sina klasskompisar i Malmö särskilt mkt heller då.

Man brukade också bli indelade i grupper, så dom som bor i Gbg i en grupp, Tex Borås en grupp osv.., och då brukar man träffas i Gbg och plugga tillsammans. Det är ju bra.. En annan bra sak var att man hade större chans att få en bra praktikplats i Gbg eftersom det är en större stad och inte lika många vill ha en praktikplats här. Han sa att om man pluggar i Malmö kan de hända att man får en praktikplats i Helsingborg...

Om jag bor kvar här och pluggar via varberg kan jag ju ha kvar mitt jobb (men gå ner i timmar såklart). Tove bor ju här, det är ju det största plusset!! :D Och dessutom äääääälskar jag Göteborg!

Eftersom jag vart så inställd på Malmö hela tiden så blir jag lite omtumlad när snubben pratade så gott om Varberg. Haha.. Och nu har jag ju god chans att få en bra lägenhet i Gbg eftersom jag har vart anmäld så pass länge på Boplats!

Det här tåls att tänka på rejält!!!!!

Nu ska jag ut på stan i det underbara vädret :)

Remember me

Gött när man kollar schemat och upptäcker att man börjar jobba kl 13 imorgon!!

Idag har det regnat hela dagen, vi har syndat, men det regnar och vi kollade på film. Då är det ok att äta chips! Vi såg remember me, skitbra var den! Sorglig, men värd att se om man är på de humöret!

Nu sitter jag här, gäspar och lyssnar på nomy. Ska nog sova snart, är skittrött...

Känns inte som jag får ut nånting av detta, ville bara skriva lite.

Det är 80 dagar kvar till midsommar för er som är intresserade :D

Nää, nu säger jag godnatt.
RSS 2.0