Gratis är gott

Av någon anledning har regionaltågen de senaste veckorna inte haft servering ombord, istället har dom haft massa gott man får gratis, haha, det var jag och Tove inte sena att utnyttja när vi åkte tillbaka till Götet idag. Såklart!
(Detta är vårat fika tillsammans som vi fick........ OjOjoj...)


Nu är vi som sagt på plats igen! Igårkväll packade jag alla sommarkläder till Thailand, som jag hade i Nybro. Så nu är väskan nästan färdigpackad redan, åååååå så jag längtar!! 20 dagar kvar :D

ÖÖÖH för er som missat! Nomys nya album hade release på sportify idag!!!

Fredag

Den enda planen jag har i helgen är att jag ska åka till Nybro antingen imorgon eller på söndag. Tove är i Nybro nu, den lilla svikarn! Det är inget jag ser fram emot eftersom jag har varit där fööör mycket den senaste tiden, det enda som ska bli kul med att komma dit är att se hur bruna mamma och Janne har blivit som kommer hem från Thailand idag, och se deras bilder :)

Och på söndag ska jag hjälpa Emelie att flyttstäda hennes gamla lägenhet har hon bestämt :p (Ta bort mina flyttkartonger från hennes vind också...)

Jaha? Så... Vad händer ikväll dear friends? Trädgårn hade varit kul..Hmm..

HALLÅÅ det är FREEEDAG!!!!


Bjuder på en härlig bild från sommaren 09, på hamnkrogen i Kalmar.


Det var en gång...

Det var en gång en Tove och en Madde som kom på hur man gör en kanalsökning efter 1 år i denna lägenheten. Det visade sig att dom hade alla tänkbara kanaler. Snipp snapp snut.

Vi är som alla andra, fast tvärt om.

Det var väldigt roligt igår, eftersom trädgår´n har stängt hela januari så drog vi till parken istället. Det var sommar och vintertema uppe och nere. Kalaaas. Haha, fattar inte hur vi lyckas jämt. Här kommer ett "smakprov" på vad som skrevs i vår festbok igår:
#1 Problem: Toves fotsvett Lösning: Saken är biff. Parfym.
#2 Problem: Tove når inte drickan, Madd har ingen stanns att ställa drickan. Lösning: Tove tar Maddes dricka.
# 2,5 Problem: Madde är bäst. Lösning: Tove är bäst istället.
#3 Problem: Humorn är låg = 0 = Nybrohumor Lösning: Göteborg.

Resten är hemlighetsstämplat!!! Haha

Vi är fullt normala, alltid. Vi är som alla andra, fast tvärt om.


Fast anställning!

Jag känner mig så nöjd idag! Jag är klar med boxerjobbet, har åkt tillbaka till Götet, det är fredag, karlsson på taket är här (Tove för er som inte fattar, kärt barn har många namn) och förut ringde min chef och sa att hon ville fastanställa mig på 60% Wohooo!! Så från och med nu kommer jag att jobba 60-100%. Innan var jag anställd på 10%, men jobbade ca 50%.

Allt känns bra nu, trots det gråa vädret, vi börjar få fler och fler planer inför våren/sommaren och vi har så mycket att se fram emot :D

- Thailand 20/2-20/3
- När vi kommer hem är det vår ute!
- Rosenström på Sandra
- Cruising

Och här är förslag på vad jag/vi vill göra i vår/sommar!
- Finlandskryssning
- Köpenhamn
- Oslo den 17 maj
- Magaluf!!
- Midsommar i Borgholm/Köpingsvik
- Festivaler; Peace&love, Rassle, Way out west
- Vill vill vill vill, aa de var allt jag kom på nu som vi snackat om :D


Boxer

Dessa mörka och slaskiga dagar i januari börjar ta kraft från mig nu! Det märks på min spellista..

Idag har jag jobbat med boxer, kört ner till Karlshamn/Karlskrona till 11 olika digital-tv-butiker och satt upp skyltar med den nya kampanjen som börjar idag.Imorgon ska jag köra till Vimmerby/Västervik. Så kul att höra att det är så stor skillnad på dialekterna när man åker, för såå långt är de ju ändå inte, men ändå är det så stor skillnad på dialekterna i Westewik, Kalskraona och Kälma. Konstigt dedär..

Nu är jag jättetrött, ska snart sova, lovar att jag kommer somna inom fem min när jag lagt mig.
Godnatt!

Utflyttningsfest

Finns alltid anledningar till att fira och festa :D Ikväll ska vi fira att Emelie förhoppningsvis aldrig mer kommer att vara Nybrobo. Hon tar sitt pickopack och flyttar till Kalmar. Kan väl tycka hon flyttar till liiite fel kust, men de duger ;)
Det lär bli smocksmock med folk i hennes lägenhet ikväll!

Här ute snöar det, idag igen. Mamma å Janne är framme i Thailand nu (kom kl 1 inatt svensk tid, men kl 7 på morgonen i thai-tid), klockan är 19.30 där för dom nu, så dom är säkert på hotellet efter en dag på stranden å fixar sig för kvällens bravader chansar jag på :) Men det är inte långt kvar för mig å Natha heller, 35 dagar :D

Nu laddar vi för party party :D


Love, sex and sunshine!Den gamla dängan ;)

Imorgon åker jag till Nybro för att jobba ...

Imorgon åker jag till Nybro för att jobba med boxer som jag har gjort 1 vecka varje januari och augusti i 2-3 år nu. Men egentligen känner jag inte alls för att åka till Nybro eftersom jag nyss har varit där... Längtar tills jag kommer tillbaka hit och allt är som vanligt igen! Men de ska ändå bli kul på lördag, festa i Kalmar, det var faktiskt länge sen! Nu ska jag fortsätta packa, sen ska jag se familjen annorlunda och sen spårlöst, ojojoj, såhär mkt som jag har sett på tv denna veckan har jag nog inte gjort i hela livet :P Om ni har tråkigt kan ni youtuba: Timo Räisänen - aldrig långt bort, eller circle of life med lejonkungen om du vill bli lite nostalgisk :)

Hejsan alla monsterdiggare! Tänkte uppdate...

Hejsan alla monsterdiggare! Tänkte uppdatera er om läget denna ljuva trettondagsafton.......... Det här snöat konstant sedan i tisdags, därför är det stora problem med bussar och spårvagnar, jag kom nästan 1,5 timme försent till jobbet igår. Men jag klagar inte, hatar folk som klagar på försenade bussar, spårvagnar och tåg. Hallå? Vi lever i Sverige. Längst upp på jordklotet. Här snöar det! Och såklart att stackas chaufförerna får problem då! Det är fruktansvärt tomt här utan Tove! Går runt i lägenheten och pratar för mig själv istallet, haha! Jag har sån lust att hoppa ut i snön, åka skidor, pulka, skridskor. Vad som helst! Jag är uttråkad nu, märks det? Hehe. Äsch... Nu ska jag tvätta och storstäda! :)

Byebye Nybro

Nu är julfirandet över. Ikväll åker jag tillbaka till Göteborg! Jag känner mig seg i hela kroppen och har blivit förkyld =/

Sitter och lyssnar på Winnerbäck och drömmer mig bort till Thailand och värmen, 49 dagar kvar!Long neck village

Jag satt och läste lite på thailandguiden, där läste jag att det finns en by utanför Chiang Mai som kallas för Long Neck Village. De flesta kvinnorna här har tydligen väldigt långa halsar. Ju längre hals desto finare är det! Hahaha, shit.Nyår 2011

Jag, Tove, Emelie, Linda och Angelica kom till Malin i torsdags och vi sov där till nyårsafton. Vi korkade upp till frukosten! Natha och Martin kom förbi och hälsade på innan dom åkte tillbaka till Boxholm :) Sedan satte nyårsafton fart!

Gomorgon!


Hahaha kl 13


Vi tog oss ett bad ;)


Lagade potatisgratäng & kyckling


Linda!


Tillverkade partyhattar!
Malin in action.... Tjejen med kulan!!! Hahahaha <3


Jag in action


Framåt 17-18-tiden


Partykatten Ikaros hängde också med till Malin!


Linda idag innan vi åkte hem, haha!


När klockan började närma sig 21 gick vi till Emilia där festen var, sedan gick alla ner till torget vid 00-slaget, därefter hem till Angelica och festade till halv fem, sen sov vi där.. Mycket lyckat nyår!

Idag har vi inte gjort för mycket. Vaknade vid 3, gick till pizzerian och hem typ, haha! Lovar att det är pizzeriernas bästa försäljningsdag!

Imorgon kväll åker jag tillbaka till Götet! Jag kommer inte att ha någon dator där tills Tove kommer om typ en vecka, men jag ska nog överleva!

RSS 2.0