En fredag!

Vem har mage att klaga på oss, en fredag!?
Kortedala

Jag gillar Kortedala! Jag trivs väldigt bra här! Det har aldrig hänt mig något här, jag har aldrig sett något slagsmål här, det är lugnt och fridfullt här... Om jag inte hade vetat följande:

Alla poliser, brandbilar och ambulanser som susar förbi flera gånger om dagen... Att man hör från folk att det händer våldtäkter och rån här... Och att det för några dagar sedan skedde en oprovocerad grov misshandel på torget...

Trots detta så är jag helt orädd, för jag har inte varit med om det själv. Jag har absolut inga problem att gå hem ensam på natten! Det skulle ju vara fruktansvärt att vara rädd för sitt bostadsområde!

"GP skrev i går har högerextrema Nationaldemokraterna sökt tillstånd för en demonstration i Kortedala på långfredagen. I går tog även Rättvisepartiet socialisterna initiativ till en motdemonstration."

Uuups, kan bli allvarligt... Jag hade velat vara här och se de (nyfiken som jag är), men det kanske är tur att jag och Tove ska åka till Nybro idag.

We are young

Dagarna springer förbi... Tänk att det redan är 1a april!!! Jag har vart i Malmö och påbörjat psykologi-kursen, det är så sjukt intressant! Igår förfestade jag och Robin hos mig, sen drog vi till Sticky - sjukt roligt!! Jag råkade göra så att en oskyldig kille blev utslängd (uuups), påskliljor, Rövardotterlåten, snus, taxibuss...


Fun - We are youngRSS 2.0