Inflyttning- och födelsedagsfest

Shit vilken sjukt rolig helg! Jag och Tove hade inflyttnings- och födelsedagsfest... I torsdags kom Emelie, Malin, Richard, Anton, min brorsa Hampus och en kompis till honom (Felix). I torsdags var vi på Berså. På fredagen kom även Natha och Jessica, på kvällen bowlade vi... På lördagen kom även Robin och Pauline.

Galet rolig helg! Bilderna kan ju tala för sig själva...
Hahahaha, denna filmen sammanfattar en hel del...Living room

Här kommer två bilder på vardagsrummet. Vi ska köpa en fotpall i samma stil som soffan i veckan, och lampan ska hängas upp :)

Ikväll har vi käkat plankstek, GOTT!


TACK för alla gratulationer idag! Har haft en jättebra dag :)Nya lägenheten

Jag blev galen på att det tar så lång tid att få internet till den nya lägenheten, så jag köpte ett mobild bredband, så nu har vi äntligen internet!

Det har varit två väldigt roliga veckor! Jag har varit med klassen i Malmö, haft inspark, kommit iordning i lägenheten. Har haft fullt upp varenda sekund! Men jag gillar det :)

Nu har vi äntligen kommit iordning i lägenheten med alla möbler och allt, det enda som saknas är lampor.

Idag var vi och köpte en TV, skrivare, matta, strykjärn och lite småsaker.. Kunde inte ta med oss allt på spårvagnen så vi blev tvugna att ta taxi med alla saker, haha!

Vardagsrummet och balkongen
.


Köket, vi kommer att få köksluckor, bänkskiva, fyl & frys utbytta.


Området från balkongenHaha! Hyresbolaget frågade om vi var ett gift par. Hahaha.. Båda heter ju Karlsson :p


Kaos när vi flyttade in.
Jag visar fler bilder på resten av lägenheten en annan dag...

Malmö

I helgen har vi målat om i lägenheten. Vardagsrummet blev vitt och mitt rum blev grå-vitt tillslut, blev jättebra! Sen har vi byggt IKEAmöbler för fullt och fixat och grejat :)

Nu är jag i Malmö med klassen, började dom första dagarna på SYVutbildningen här nere. Det är väldigt intressant, goa klasskompisar och det ska bli skitkul att ha inspark i veckan!

Ska upp tidigt imorgon och ha föreläsningar, så vi ska strax sova här...

Hejs!

Hugo - räddaren i nöden

När vi känner att vi behöver en släng av killar så tar vi fram Hugo och sprayar kudden med, haha! (Tove gör iaf så när hon saknar Anton ;)


Nu har vi packat ner hela hemmet. Bara att invänta pappa som kommer imorgon och ska hjälpa oss att flytta :)


Idag fick vi nycklarna till lägenheten, den var väldigt dåligt städad - så vi har städat hela eftermiddagen och kvällen, nu är det blingbling fint! Längtar tills imorgon, då ska vi till IKEA och storshoppa, sedan måla och bygga möbler, packa upp alla saker och göra fint :) Förresten, jag har redan haft väldigt stor nytta av mitt fina verktygsset!

RSS 2.0