Kvinnan i mitt liv

Hon är galen.


Kan vara därför vi passar så bra ihop.


Vi är lite som trasdockorna.


Sedan kom denna mannen in i bilden. Han är också galen.


Nu har jag konkurrens. Men det gör inget för han är ungefär som henne. Vi har lovat honom ett rum i vårt framtida hus. Ja, det blir nog bra dethär.
Moha ha ha ha hahaha. HOHOHO.

Vardag

Känner för att skriva lite... Jobbet flyter på bra, dagarna svischar förbi. Mamma och Janne är på Mallis, så jag är själv här i lägenheten i två veckor. Det går bra i älgparken också, idag kom över 150 besökare, vilket är bra för att bara vara andra året. Glasriket besöks över en miljoner turister varje år, så det gäller att komma ut med bra marknadsföring till dom.

Det känns nästan förbjudet att säga, eftersom det är mitten av juli. Men jag längtar så otroligt till hösten! Så mycket kul och så mycket nytt kommer hända då!

Jag är trött, så ska gå och lägga mig tidigt idag.

Visfestivalen

Det gäller att ta vara på den lediga tiden! Därför drog vi till Västervik i helgen. Jag, Emelie och Malin. Vi tältade på Lysingsbadet :DVarför köpa en onödig pump som tar plats?


Haha vi drog igenom "pinnarna" fel så hela tältet blev snett.
Mycket lyckad helg :)

JAG KOM IN!!

Jaaaaa jag är så sjukt glad!!! Jag kom in på mitt förstahandsval på högskolan i höst, så jävla bra!

Jag ska plugga till studie- och yrkesvägledare i varberg, via Malmö högskola. Men jag ska bo kvar i Göteborg, haha, det låter krångligt de där. Det betyder att jag ska plugga i Varberg, men kommer att åka till Malmö några gånger per termin. Denna utbildningen i Varberg är meningen för dom som bor på västkusten. Det tar bara 40 min med tåg från Gbg-Vbg, det kommer bli perfekt det här!Ooooh lucky lucky Oooooh Lucky lucky

Actic Nybro

Måste bara få klaga! Detta är så stöööört dåligt av Actic! Jag köpte ett sommarkort i Nybro eftersom jag bara ska bo här över sommaren, 3 månader á 299 kr/ månad. Normalt sett stänger dom kl 20 på vardagar, och helt stängt söndagar. Nu har dom börjat med att stäna kl 19!!!! Och dessutom ska dom stänga hela simhallen och gymmet v. 29 och 30 !!!! Fy fan vad sur jag är. Jag visste inte om att dom stängde kl 19, så jag gick dit och skulle springa förut, och när jag kommer så är det STÄNGT! Äe, det är så sjukt dåligt att dom inte har öppet mer!

Gode gud vad jag saknar Göteborg!

Sommarbilder

Jag håller på att lära mig fota manuellt (Jessica, jag behöver din hjälp!!!) Men här kommer iaf tre somriga bilder som jag tog idag när jag var ute hos pappa...Nu är allt målat! Imorgon ska alla souvenirer in, GBglassen kommer också imorgon...


Knock

Hahaha kolla denna bilden på mig och Jessica!
Vi knockade precis varandras huvud när kortet togs, hahahah!!!Älgparken

Nu börjar huset likna nåt :) Idag har jag målat innertaket!Panelen utvändigt börjar komma på plats.


Oden, Freja och Embla :)


Stora starka Oden!


Oden och Freja leker...Peace & Love

Det händer så mycket nu så jag hinner inte skriva i bloggen. Iallafall, förra måndagen åkte jag, Emelie, Tove & Angelica till Borlänge och var på festivalen hela veckan. Vi jobbade som funktionärer torsdagen och lördagen, jobbade bla. med att vakta restaurangen på ett hotell där många av artisterna bodde, Ola salo frågade vart baren låg, Oscar Linnros stod och snackade 2 meter från mig, SJUKT SNYGG är han! Hasse Aro hälsade haha... Ja, det var roligt de!

Dom hade gjort om hela staden till en festival med 4 olika campingar och ett festivalområde med 10 scener! Det var sjukt mycket folk överallt och jag vill lätt åka dit nästa år igen!

På vägStannade i Tranås och lunchade med Natha.


En av alla pauser, det tog över 10 timmar att komma fram!


Stannade på IKEA i örebro och handlade lite nödvändiga saker


Börjar närma oss...
Festivalområdet


Tvätta håret i portabla handfat haha är det festival så är det!


Timbuktu
Bilden tagen utan blixt - såhär ljust var det hela natten!
Röj när maskinen spelade


Kings of Leon


Emelie och Angelica vaknar upp utanför tältet


RSS 2.0