Pensionärer som roar sig

En 87-årig man flyttade in på ett ålderdomshem där han mötte en 90-årig kvinna och det var kärlek vid första ögonkastet. Efter att ha tillbringat ett par veckor tillsammans sa mannen:
- Vi har ju passerat våra sexuellt aktiva år, så jag undrar om du skulle tycka att det var okej att bara hålla min penis i din hand?
Kvinnan blev först något förvånad över förslaget, men sa:
- Ja, inte kan det vara till någon skada att bara hålla i den.
Och de kommande veckorna kunde man hitta paret på en av parkbänkarna, kvinnan med mannens penis i sin hand. En dag dök dock mannen inte upp. Kvinnan blev orolig och gav sig ut och letade efter honom. Ett par bänkar längre ner i parken fann hon honom tillsammans med en annan kvinna. Den första kvinnan såg var att den andra kvinnan höll mannens penis i sin hand,... hon blev mycket upprörd och skrek åt mannen:
- Jag trodde att vi hade något speciellt, men nu hittar jag dig i parken med en annan kvinna som håller din penis i sin hand. Vad har hon som inte jag har?
Mannen tittade upp med ett leende och sa:
- Parkinsons.

Hahhahahaha.....Hahhahaha....

Metodikträning och tapas

Idag har jag haft metodikövningar i Varberg heeeela dagen, helt slut i huvudet! Så mycket nya tankar runt professionella samtal. Hur man ska prata för att få den sökande att vidga sina perspektiv och "se mer än vanligt" genom att ställa öppna frågor... Men det är väldigt roligt och lärorikt :)

Efter plugget drog vi tillbaka till Gbg och träffade vår gamla grupp som vi hade i höstas och käkade tapas på manana ihop :) Gööööööööött ska de va!!

Är skittrött nu. Ska upp tidigt och jobba imorgon... Godnatt!

Ja fundeeeea å fundeeea

Värt ett köp kanske?
Netonnet
Maddepadde

  • Vägrar använda handväska.
  • Om jag bestämmer mig för att duscha, fixa mig och äta på 30 min så klarar jag det!
  • Tycker det är "trevligt" att gå på café, that´s it. Trevlig. Fan vad tråkigt när det bara är trevligt.
  • Tycker det är roligare att diskutera med killar (föruom er då mina små nuffepuffesmuffisar). Tjejer har en tendens att prata om samma oviktiga och ointressanta ämne hur länge som helst!
  • Upptäckte denna lördagseftermiddag att jag kan ta benet över huvudet. Haha. Vill ni ha bildbevis?
  • Hatar orden: Dock och naaw.
  • Har två nya favoritlåtar som jag just nu håller på att tjata ut. Train - drive by och Jessie J - Domino.
  • Är sjukt sugen på en galen urspårad fest där vi hoppar i sängar och vrålar till callacallecutta cutta cutta eååh eeeååh.

That´s me. Är jag normal och alla andra onormala eller tvärt om?

Picnik

Måste tipsa om en rolig sida där man kan göra om bilder, picnik!
Egentligen kostar denna tjänsten om man ska kunna utnyttja alla funktioner, men sidan kommer att stängas ner i april - så dom har öppnat upp allt för alla - gratis!Vardagsrummet

Se så mysigt =)

Fy fan vad äckligt!!

Emelie! Jag är såååååååå otroligt glad att du har slutat röka!!!

Idag har jag städat och storhandlat, köpt massa nya blommor och tulpaner så det är riktigt fint här hemma nu tills Tove kommer hem på söndag=)

Sedan passade jag på att göra mig själv lika fräsch - genom ett bad. När jag kände mig som fräschast så åkte jag till systemet köpte vin. Nu när jag kommit hem så stinker mitt hår RÖK. FY FAN!!! Blir så arg på folk som står och röker precis vid hållplatserna. Respektera oss ickerökare!

Nu ska jag gå och tvätta håret igen...........Clarion hotel post

Idag var jag, Tove.N och Becka på invigningen av Clarion hotel post! Det var en GRYM ljusshow i början och sedan sjöng artister som timbuktu, tove styrke, ulrik munther, danny, fibes oh fibes...Ljusshowen!!

Efter invigningen drog vi till Condeco och tog en semla, mums! Första semlan iår :)Ny kyl och frysSlängde massa kylvaror så det ekar lite i kylen just nu, men ska storhandla imorgon!Idag har jag jobbat och dansat. Imorgon ska jag på invigningen av Clarion post hotel i stan med några klasskompisar.. http://www.clarionpost.se/
Timbuktu, Tove Styrke mfl artister har spelning på drottningtorget (utanför hotellet) imorgon! Sedan ska det vara en ljusshow, kommer nog bli grymt!


Hugo da boss

En runda på stan betyder alltid en runda på åhlens som alltid betyder ett par sprut av Hugo. Sen kan man gå hem och lukta på papperslappen och få rysningar hela kvällen. Och så fick den dagen en mening.


Lösenordsskyddad

Heeeeeej! Om detta funkar nu så har jag en lösenordsskyddad blogg, vilket betyder att jag kommer skriva mer vad jag vill!

Jag har haft en lagom bra helg.. I lördags hade det snöat som tusan, så jag, Tove och Anton gick loss i snön och byggde en charmig sné snögubbe, haha! Sen åt vi tacos och drack vin.. Mmm härlig lördag!

Idag har jag och Marcus tränat 3 timmar, kul och nyttg träning idag!

Nu är Tove i Vemdalen och jag ångrar mig sååå mycket att jag inte hängde med just nu! Men har skola, jobb, träning och tävling i veckan så jag prioriterade det :/

Åh Madeleine

Hahaha lite självpepping ;)

Det är inte jag som har lagt upp den på youtube och skrivit sådär så ni vet haha...
Lugn start

Januari börjar lugnt, vilket är väldigt välbehövligt! I fredags bowlade jag, Tove, Marcus och Anton. I lördags drog jag, Tove och Anton till universeum och sen avslutade vi kvällen med ett besök på en turkisk restaurang, gott!Grannen har två pepparkaksgubbar upphängda i fönstret, haha, ser ju hemskt ut när dom hänger där!


Bjuder på en härlig bild från när vi var på visfestivalen i somras!Nyår 2011-2012

Då var de 2012 nu då.. Gårdagen var väldigt lyckad! Det var jag, Tove, Emelie, Malin, Linda, Angelica, Anton, Rasmus, Robin, Marcus, Fredrik, Antonio, Christian som trängdes i vår lilla tvåa. 00slaget firade vi någonstanns mellan brunnsparken och trädgår´n! Sen shakade vi loss på trädgårn... Riktigt roligt!RSS 2.0