Taccopaj
Här kommer ett recept på en taccopaj som är värd att göra, den är riktigt smarrig!
Taccopaj, 8 pers
Ingredienser:
Pajdeg
6 dl mjöl
75 gram margarin
3 tsk bakpulver
2 dl röd mjölk
OBS. Om pajdegen blir kladdig beror detta på att det är för mycket mjölk i. Då får du hälla i mer mjöl.
___
Köttfärs
Taccokrydda
5 dl cremefraiche
10 st fefferoni
3-4 tomater
Majs
Ost
lökringar
Gör såhär:
1. Stek köttfärsen och blanda ner taccokryddan.
2. Rör ihop pajdegen.
3. Bred ut pajdegen i en ugnssäker form.
4. Blanda cremefraiche, fefferoni, tomattärningar och majs (Ev. salt)
5. Häll i köttfärsen på degen.
6. Och sedan cremefraicheblandningen över.
7. Strö över ost.
8. Garnera med lökringar, tomat och fefferoni.
UGN: 225 grader ca 30 minuter
Servera med en god sallad, smaklig måltid!