Inredningskollage

Jag valde ut sex olika färger som jag tycker är fina att inreda med, sedan letade jag möbler och prylar i de färgerna. Jag känner mig ganska nöjd :)

Sälen


Det har varit en härlig weekend i Sälen! Lördagen var den bästa dagen i backarna, -1 grad, klarblå himmel, ingen vind och solen brände i ansiktet :)

Sälen

Nu är vi äntligen på plats! Vi åkte inatt och kom fram vid lunchtid, idag har vi bott in oss i stugan och åkt en stund i backarna. Ikväll blir det chips, dipp, sen lägga oss tidigt, är skapligt trött efter bara 3 timmars sömn och en 9 timmar lång bilresa. 

Sovrummet

Lugn grön tapet och ett ljust furugolv. Ledord: lantlig, stilren, lyx.Söndagsmiddag

Idag har jag lagat kyckling i ugn, så otroligt gott och smidigt! Jag marinerade den med citron, vitlök, rosmarin, olja och soja. Sedan stoppade jag in en citron i hålet. 

Såsen blev helt outstanding!! Skyn från kycklingen + grädde. Till efterrätt blev det chokladmousse, grädde med mango och passionsfrukt :) 


Att se något växa

Nu i mars är det hög tid att plantera fröer! Jag började för några veckor sedan och ger de kärlek och vatten varje dag. Det är kul att se hur ett frö kan bli en växt som sedan kan ge skörd.


Här ser ni mina tomatplantor, det kommer (förhoppningsvis) att bli körsbärstomater, men hur lång tid det tar återstår att se. Snart dags för omplantering av dom :)Här växer ruccola, bladsallad och en stickling av en aloeverabloma.


Och här ser ni en annan sorts växande liten tjockis :)RSS 2.0